Lutzow Of Sweden

Lutzow of Swedens visjon er enkel. Å levere markedets høyeste kvalitet og beste service – til best pris! Våre lettvektssakser lages for det meste for hånd på en av verdens fremste fabrikker i Japan. Alle våre sakser er orginalmodeller og enkelte bygger på en verdensledende patent, som innebærer et unikt design og funksjon. Fabrikken er ledende på mange områder, og styrer i dag utviklingen av frisørsakser.

Materialet i våre sakser er høykvalitets spesial stål fra Hitachi Steel i Japan. Å lage en håndlaget saks fra et råemne i stål innbefatter over to hundre ulike arbeidsmomenter for våre saksesmeder. Sluttresultatet er en saks av den absolutte høyeste kvalitet som finnes i markedet, og som derfor har livstidsgaranti!*

For å beholde saksenes enestående funksjon må de vedlikeholdes på riktig måte. Lutzow of Sweden er ett av få firmaer i Europa som er utdannet i Japansk håndsliping av frisørsakser. Kunnskapen er unik ettersom man bare kan få den i Japan eller Sør Korea ved hjelp av saksesmeder og ingeniører. Vi kan tilby effektiv og topp service med kort ventetid takket være at servicen utføres i Sverige.

Kontakt din selger for mer informasjon.

_Q2Q8147.3-1 lutzow-logo-grey[2][1]